Vinduespudsning på Fyn

Har I et stort hus med masser af vinduer og etager, så bør I overveje på at få en vinduespudser ud. Om I har brug for at få pudset vinduer hver måned eller bare en gang i kvartalet, har RensFyn et abonnement som passer til jer. Det bedste er priserne, som er ganske fornuftige og så slipper I for selv at kravle op ad stiger med en spand vand og skraber.

 

Professionel og effektiv vinduespudsning hos Rensfyn

Hos Rensfyn har vi altid god service og professionelle medarbejdere til at løse din opgave. Vi pudser vinduer overalt på Fyn, om det er en bondegård eller lejlighedskompleks. Vi er der!

 

Du slipper for bøvlet og de farefulde situationer når svaber og spand skal op og ned af en stige og du får flotte rene vinduer, hver gang vi kommer forbi. Har du en nabo som også mangler en vinduespudser, giver vi naborabat, så I får det endnu billigere hver gang. Det er da en win-win for alle.

 

Skulle I have grimme fliser omkring huset eller boligkomplekset, kan I bestille en gang algebehandling eller flisrens og nyde synet resten af året. Hos RensFyn har vi lige nu – Tilbud på fliserens og algebehandling, så tag et smut forbi vores hjemmeside og bestil i dag. I kan også ringe til Mette og høre nærmere, om jeres muligheder for en god pris på opgaven.

 

Algebehandling af fliser eller tag

Det er også på denne tid at en god gang algebehandling af jeres tag vil være på sin plads. Har I mos, alger, skidt på taget, så holder det ikke så længe som det kunne. En algebehandling giver jeres tag et længere liv, især med en imprægnering bagefter. Det vil da være rart ikke at skulle tænke på et nyt tag i de nærmeste år.

 

Hos Rensfyn har vi 3 servicepakker til husejere som gerne vil have mere tid til at lave andet end havearbejde og pudse vinduer. Alt efter jeres behov kan I vælge den lille – bronze pakken eller en af de andre. I hver pakke er der xx vinduespudsninger, en algebehandling af tag, algebehandling af xx antal fliser til en fast pris pr måned. Det gør det nemt for jer og vi kommer når det er på tide og ordner det hele.

 

Kun vinduer og fliser?

Har I mest brug for en vinduespudser eller at få renset fliserne omkring huset og på terrassen, kan I få et godt tilbud af Mette. Bare ring.

 

Rensfyn kører overalt på Fyn og vores vinduespudsning bliver udført til UG. I kan selv vælge hvor ofte jeres vinduer skal pudses og hvor mange af dem.

 

Kontakt Rensfyn for tilbud på opgaver I har liggende og få mere info om hvordan og hvornår I kan få det løst.