Trænger kloakken til en kærlig hånd? Professionel kloakservice klarer slamsugningen for dig

Få ting er mere irriterende end en tilstoppet kloak. Når kloakken er tilstoppet, tager det ofte længere tid for vandet at løbe igennem. Og en tilstoppet kloak lugter dertil ganske forfærdeligt.
Hvis din kloak trænger til en kærlig hånd, kan du starte med selv at forsøge at løse problemet. Prøv for eksempel at sætte en dag af til jævnligt at hælde afløbsrens i afløbet.
Har du allerede uden held forsøgt dig med denne løsning? Så kan det være, at du skal til at kontakte de professionelle. Der findes mange kloakservices i Danmark, og de fleste af dem har særligt stor erfaring med slamsugning.

Hvad er slamsugning?

Som navnet antyder, er slamsugning en proces, hvor der suges slam. Slamsugning er en opgave, der bedst overlades til de professionelle, og det er en løsning, som kan anbefales, når du har konstateret, at du ikke selv kan løse problemet.

Hvordan foregår slamsugning?

De fleste kloakservices er hurtige til at rykke ud. Når du kontakter dem og bestiller en slamsugning, vil servicen rykke ud med en lastbil og et par slanger, som de kan tilkoble din kloak. Når slangerne er tilkoblet, begynder selve sugningen, og når opgaven er udført, kører kloakservicen væk med både slanger og slam. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om en langtrukken rengøringsproces, når du bestiller en slamsugning.

Hvor lang tid tager slamsugning?

Tiden dét tager at løse en slamsugningsopgave afhænger i høj grad af din konkrete situation. Hvis det er mange år siden, du sidst har fået udført en slamsugning, kan det godt tage din lokale kloakservice op mod en hel dag at klare opgaven. Hvis du derimod for nylig er flyttet ind, hvor du bor, eller selv er god til jævnligt at rense dine afløb, tager slamsugning typisk kun én eller to timer.

Hvor meget koster slamsugning?

Prisen på slamsugning veksler en del fra firma til firma. De billigste firmaer kan ofte sender en håndværker ud til 500-600 kr. i timen, mens de lidt dyrere godt kan koste op mod 1.000 kr. i timen. Når du vælger en kloakservice, er det vigtigt, at du ikke kun tænker med økonomien. Sørg i stedet hellere for at henvende dig hos en service, som har gode anmeldelser på nettet. Og spørg eventuelt dine naboer til råds, før du endeligt beslutter dig for, hvem der skal udføre din slamsugning.