Træt af at holde hus og have? Få professionel hjælp

Dette indhold er sponsoreret.

Så godt som alle husejere, i Århus såvel som resten af landet, kender til de mange udfordringer, der er forbundet med at eje et udenomsareal i forbindelse med boligen. Vi ønsker naturligvis alle, at det skal se ordentligt og præsentabelt ud, gerne hele året rundt.

Men faldgruberne er mange. Hos de fleste mennesker kniber det før eller siden med at finde tid og overskud til at lave havearbejde. Der er en lang række af andre forpligtelser, der skal passes i det daglige. Der er børn, der skal hentes og bringes, der skal være tid til at passe og pleje ægteskabet og diverse venskaber. De to ugentlige løbeture afvikler heller ikke sig selv, og endelig skal der gerne kokkereres en varieret og sund aftensmadsmenu.

Herudover kan der være den begrænsning, at evnerne og ens know-how simpelthen ikke rækker til at skulle beskære pæretræet på den helt rigtige måde, på det helt rigtige tidspunkt på året.

Der er heldigvis råd for denne ulykkelige situation – man kan nemlig betale sig fra meget.

Er et velholdt og velplejet udenomsareal med korrekt beskårne træer, tilplantede krukker og en til enhver tid trimmet hæk et krav hjemme hos dig, skal du selvfølgelig vide, at du kan få professionel hjælp til den store opgave.

Ejendomsservice lyder som noget, der er forbeholdt firmaer, kommuner og udlejningsejendomme. Men ejendomsservice i Århus er i lige så høj grad tilgængeligt for private husstande. Du kan således sagtens hyre et firma, der udbyder ejendomsservice i Århus, udført af professionelle gartnere samt andre fagfolk, der har styr på at få din ejendoms ydre til at stråle.

Mere end havearbejde

Ejendomsservice i Århus begrænser sig imidlertid ikke til at omfatte vegetationen på din grund. Har du vinduespartier, der er svært tilgængelige eller måske trapper, der gerne skal holdes flotte og fri for nedfaldne blade og lignende, kan samme udbydere af ejendomsservice også klare disse opgaver.

Vedligehold af vinduer og trapper har en betydelig indvirkning, dels på indtrykket, man får, når man ankommer til matriklen, dels rent praktisk. Det er næppe en fornøjelse for nogen at blive mindet om de fedtede og urene vinduer, hver gang man kaster et blik ud gennem disse. Ligeledes er det utrygt for mange, hvis ens trappe op til hoveddøren skal være en glat fælde, der blot venter på at få et brækket ben, eller det, der er værre, på samvittigheden.

Hvis du ønsker at få et firma, der består af professionelle havefolk, til at holde dine udenomsarealer, så tøv ikke med at kontakte et sådant. Så vil I gennem dialog kunne lave en rigtig god aftale, hvor du, for en fair pris, kan lægge stress og bekymringer langt væk, overlade al havearbejde og lignende til andre og i stedet passe dine relationer, børn og madlavning.