Porte & låger er blevet mere populære under corona

Under corona har det været vigtigt at holde afstand og ikke være i kontakt med andre mennesker. Derfor er porte blevet en go to løsning for at isolere sig selv for omverdenen. I lockdown perioderne er borgere blevet opfordret til at begrænse kontakten. Porte skaber en tryghed fordi det begrænser kontakten. Det har taget lang tid for vaccinerne at blive lavet og i denne tid har folk taget aktion for at reducere chancen for at blive smittet.  Der er også en tryghedsfaktorer ved at en person ikke bare kan gå ind i din garage fordi du har fået en garageport. Trygheden opstår fordi at man med en automatisk port, eller garageport, kan låse den med nøgle, eller chip. Når den er låst, er det meget sværere at bryde ind, og næsten umuligt at skære igennem en port.

 

Det er også blevet mere populært at få en låge.  Med en låge kan man spærre hele arealet af man ejer, og det er meget betryggende når man har en have.  Har du en have og en hund der løber frit, så er det også en fordel med en låge. Du kan lade din hund løbe rundt frit i din have uden du behøver at holde øje med om den er løbet væk. En låge signalerer også et stærkere signal om at man nu træder ind på en personlig ejendom. Dette kan medvirke at man ikke holder lidt større afstand til den personlige ejendom. F.eks. kunne en tilfældig gå forbi og ens have, og se en super flot plante. Derfor går personen op til den for at røre den. Hvis man så selv helt uvidende går op for at vande planten og rør den det samme sted før virussen forsvinder kan man få Corona. Det er vigtigt at lukke sig selv af og det er en låge også med til. Stod der en låge ville personen nok ikke hoppe over den for at mærke på planten.

 

Forskellige udbydere af porte

Er det svært at finde hoved og hale mellem alle udbydere af porte og låger så kan Multiporte tilbyde individuelle og komplette løsninger på din port. Om der mangler en personificeret løsning med personificerede mål på portene. En garageport med dør, eller en tilpasset farve på porten, står vi klar til at hjælpe. Vi har et bredt produktsortiment bestående af garageporte, låger, skydelåger, havelåger, skydeporte, dobbeltporte, industriporte, og så sælger vi port automatik, bluetooth fjernbetjeninger og homelink til Tesla.

Mangler porten eftersyn eller service? Så står de også klar til at hjælpe dig. En service kan være en vedligeholdelses proces hvor porten smøres, eller det kan være en meget gammel port, som skal repareres. Det kan også være en fjeder der skal skiftes.