Brug Lyskæder i huset eller i haven

Når mørket falder på, og du betragter din have, er du så ked at, at du ikke kan se dit blomsterbed og/eller urtehave? Heldigvis er der hjælp at hente!

Giv huset og haven mere liv

Lyskæder og kan give din have et helt nyt liv efter mørkets frembrud. Til havefesten med din familie og venner, kan I blive udenfor til langt ude på natten, uden at skulle bekymre jer, om det nu er for mørkt til at det er sikkert at stå udenfor. Udover i haven kan lyskæder, om det er hvidt eller forskelligfarvet lys, give dit hus en anden stemning og mere liv.

LED som miljøvenligt alternativ

LED lys har den fordel, at de har et kraftigt skær, og samtidig bruger meget mindre strøm end almindelige glødepærer. Faktisk bruger en almindelig 40w pærer 8 gange mere energi på at lyse mindre kraftigt end en LED pærer. LED lys findes i forskellige varianter, bl.a. som strips, som du kan klistre på loftet, væggene og/eller gulvet i dit hus. De findes også som lyskæder, så du kan sætte dem op i din have, og dermed give din have nyt liv efter mørkets frembrud.

Haven – mere end blot et stykke jord

Din have er mere end blot et stykke jord. Der er liv og bevægelse. Under jorden lever diverse dyr og insekter, der sørger for, at næringen fra jorden ryger over i dine planter, bede og buske. Når du betragter din have, tænker du nok sjældent over, hvad der egentlig foregår, men haven er en oase, der summer af liv. Ved at have lyskæder i haven sørger du samtidig for, at dine planter får lys om natten, og dermed energi til at kunne vokse.

Huset – mere end blot vægge og beton

Dit hus er dit hjem, og dit hjem er der, hvor hjertet bor. Derfor er det vigtigt, at du føler dig hjemme og tryg på alle døgnets timer. Med lyskæder i forskellige farver, hvor farven kan bestemmes til at være en bestemt farve, eller sættes til at skifte, kan du sætte dit præg på stemningen. Ved en fest i hjemmet kan lyskæder med skiftende farver få stemningen op. Samtidig kan bestemte farver skabe ro, i forhold til, hvis du har haft en lang dag på arbejdet, og du har brug for at slappe af. Med lyskæderne bliver dit hus mere end blot dit hjem.