Sådan holder du den perfekte housewarming

En husopvarmningsfest er med årene blevet en større traditionel fest, der afholdes kort efter indflytning i en ny bolig. Det er en kulmination på, at du har flyttet alle møblerne på plads i lejligheden, eller rykket hele livet i kasser fra et hus til et andet. Housewarming festen kan både være uformel og formel. Det afhænger naturligvis af den omgangskreds, som du inviterer, hvilken bolig du er flyttet til, og hvilke rammer du sætter for festen.

Som udgangspunkt er en husopvarmningsfest med til, at du har mulighed for at præsentere det nye hjem for venner, familie eller bekendte. Læs med videre, så du kan se, hvilke råd vi har, der skal få housewarming festen til at gå op i en højere enhed.

Tips og tricks til at holde en succesfuld housewarming

Du bør først og fremmest sørge for at sætte en dato ud i fremtiden, så flest mulige af dine gæster har mulighed for at komme. Det er festen, man ikke ønsker at misse, da der er rig mulighed for de nærmeste at lære dit nye liv at kende. Du kan med fordel gøre noget ekstra ud af invitationerne, der både kan være traditionelle fysiske kort, men også innovative online invitationer, der passer den enkelte gæst.

Det næste der er vigtigt, det er kosten. Maden har en stor indflydelse på, hvordan gæsterne nyder festen til fulde drag. Det behøver ikke være ekstravagant, og du kan både imponere ved at lave maden selv, eller bestille gode rettet udefra. Det handler om at skabe en sammenhæng – og støtte op om et eventuelt tema, som du har skabt for festen.

Gør den store forskel med små tiltag

Hvad kan gøre din fest til den uforglemmelige blandt gæsterne? Måske ønsker du, at din housewarming skal skille sig ud, så festen er the-talk-of-the-town blandt gæsterne? Vi ved hvilke områder, du skal kæle ekstra for, hvis du vil imponere dine gæster.

Du kan naturligvis gøre en stor del ud af maden til festen, ligesom de våde varer også fortjener ekstra opmærksomhed. Hvis du ikke selv ønsker at trylle de flotteste cocktails frem, eller har lyst til at købe remedierne til at sammensætte lækre drinks, så kan du med fordel leje en bartender, der medbringer udstyr og lidt mere specielle væsker til at skabe smagsfulde og syndige drinks. Heriblandt kan du være sikker på at den hippe Gin Hass med mangosirup kan blive serveret. Dette er en sikker vinder blandt gæsterne, der vil bidrage til at sætte ekstra liv til festen.