Gode råd til indretning af din have

Vil du gerne indrette din have men ved ikke helt hvor du skal begynde? Så er du kommet til den helt rigtige artikel. Her vil vi nemlig komme med en lang række gode råd til hvordan du kan indrette din have så godt som muligt, så du kan invitere folk over til en hyggelig aften i haven.

 

Når du skal starte med at indrette din have, så start med at dele den op i zoner. En zone kan være et blomsterbed, et græsareal, fliser, sti, osv. På den måde ved du hvor de forskellige elementer af haven skal være og kan dermed også få et bedre overblik over hvordan haven skal indrettes. Efter du har lavet sådan en plan for haven er det nemlig meget nemt, at lege lige så meget du vil med at ændre i den. Du kan f.eks. have blomsterbedet og så ændre lige så meget du vil i hvilke blomster du har der.

 

Du kan også lege med terrassen på flere forskellige måde. Du kan naturligvis købe nye møbler, nye vaser, flotte rundt på de ting du har på terrassen, være kreativ på mange forskellige måder og male væggen der går ud til terrassen, læs mere her.

 

Når du går rundt og hygger dig i haven med at indrette den, så skal du heller ikke være bange for at prøve noget kreativt af. Det værste der kan ske er jo bare, at det ikke ser godt ud og du ændrer det igen. Derfor er det vigtigt, at du husker at se på din have som en ”legeplads” og ikke noget der skal være perfekt. Se på den som et sted hvor du kan lege med din kreative side og prøve en masse forskellige ting.

 

I haven kan du også plante buske med bær, træer med frugter og så videre. Det skaber en masse hygge at kunne gå ud i haven og plukke et æble, og så ser det også helt fantastisk flot ud. Det kommer naturligvis an på størrelsen af haven, men det er i hvert fald noget, som er perfekt til familiehaven, hvor man gerne vil skabe lidt hygge.

 

Vil du gøre noget helt specielt ud af haven kan du også tilføje et lille springvand. Det er enormt hyggeligt at sidde og lytte på springvandet om aftenen ude på terrassen.

Besøg livingshop.dk for flere råd og inspiration til hvordan du kan indrette din have.