Sådan får du motion i en travl hverdag

Sådan får du motion i en travl hverdag

Dette indhold er sponsoreret.

Du kender det helt sikkert. Du har alle mulige gode intentioner om at få dyrket mere motion, men det kræver tid og overskud – noget, som ikke altid er til stede i en travl hverdag. Men faktisk skal et voksent menneske gerne have sin puls op minimum 30 minutter hver dag. To gange om ugen skal pulsen op med høj intensitet. Motion er alfa og omega for at holde dig sund og have overskud, der giver dig energi i hverdagen.

Det kan dog være svært at få taget sig sammen til at dyrke motion i hverdagen. Når du kommer hjem fra arbejde, skal der laves aftensmad og lektier med børnene. Når du også gerne vil have tid til at slappe af, lade op og dyrke andre hobbyer, er en dag pludselig gået. Mange synes, at det tager for lang tid, hvis de skal ned i fitnesscentret, samtidig med at alt andet også skal ordnes.

Lad de gode motionsvaner komme til dig

I stedet for at lave om på dine vaner kan du lade de gode motionsvaner komme til dig. Der er ingen grund til, at det skal tage lang tid at dyrke motion. Der er masser af muligheder for at købe motionsudstyr, som kan stå i hjemmet, og som du kan komme i gang med at bruge i løbet af fem minutter. Det kan være, at du skal i gang med romaskiner.

En romaskine kan gemmes væk, uden at du behøver vildt meget plads i hjemmet, og den kan nemt findes frem igen. Den kan også stå fremme for at minde dig om, at du skal hoppe på den. Romaskinen er en af de mest eftertragtede og efterspurgte maskiner til kredsløbstræning. Mange fitnessmaskiner har et meget snævert kropsfokus, men en romaskine træner hele kroppen.

Skånsom, men effektiv motionsform

En romaskine er en såkaldt multifunktionel kredsløbsmaskine. Som navnet antyder, laver du samme bevægelse i en romaskine, som du gør, når du sidder i en robåd og roer. Det er et ideelt træningsredskab, fordi du kommer godt omkring alle de store muskelgrupper. Samtidig er det en meget mild og skånsom træningsform, da du sidder ned og ikke belaster hverken ryg, lænd eller led.

Fordi maskinen er multifunktionel og træner alle de store muskelgrupper, betyder det også, at du får noget ud af din træning, uanset om du sidder på maskinen i 15 minutter eller i 30 minutter. Der findes mange typer af workouts, du kan kaste dig ud i. Der er højintensitets intervaltræning, som er helt genialt, hvis du gerne vil smide et par overflødige kilo. Du kan også tage den lidt mere med ro og tage roningen i et stille og roligt tempo. Og det bedste er, at du kan sætte maskinen lige præcis, hvor du vil. Du kan for eksempel placere den i stuen og se din yndlingsserie på Netflix, mens du motionerer.