Giv din have sjæl med en miljøvenlig lyskæde

Giv din have sjæl med en miljøvenlig lyskæde

Dette indhold er sponsoreret.

Vinteren kan være lang og mørk i Danmark. Når mørket sænker sig over det danske land, kan lys skabe stemning og hygge i din have. Hvilken bedre måde er der til at give din have sjæl på end at hænge en lyskæde op? Du kan få kæder med klare pærer, der er velegnede til at skabe en hyggelig og intim stemning. Du kan også få farvede pærer, som giver din have et helt unikt og stemningsfyldt udtryk.

En lyskæde behøver ikke at være en strømsluger

Mange af os forbinder nok en lyskæde med noget, der sluger en masse strøm, hvis den skal stå tændt hele tiden, mens der er mørkt. Men sådan behøver det ikke at være mere. Faktisk kører mange af de kæder, som man kan købe i dag, på solceller, så hyggelige lys behøver ikke at være en penge- og strømsluger. Med en solcellelyskæde tænker du ikke bare på din pengepung, men også på miljøet. Du kan altså lyse din have op, uden at du behøver at have dårlig samvittighed over, at du skader miljøet.

I dag behøver du heller ikke at have hele haven pakket ind i ledninger, hvis du gerne vil have din have pyntet med stemningsfyldte lys. Her er kæder, der kører på solcelleenergi, nemlig uundværlige. Fordi de kører på energi fra solen, behøver de ikke at være sluttet til en stikkontakt. Så du slipper altså for at pakke din have ind i alverdens forlængerledninger.

Miks forskellige farver

Hvis du vil give din have lidt ekstra sjæl, kan du mikse forskellige farver. Du kan eksempelvis kombinere klare lyskæder med kæder i forskellige farver. Det giver en hyggelig og næsten sydlandsk stemning i din have. Så føles det næsten som at sidde på en café i Italien eller en tapasrestaurant i Spanien.

Sikkerhed og sjæl er en del af din have

Når du nu er i gang med at give din have sjæl, hvorfor så ikke også installere en smart sikkerhedsdevice, der gør, at du aldrig mere skal være bange for at miste din nøgle. Med en smart nøgleboks med kode ligger din nøgle altid et sikkert sted, hvor andre ikke kan komme til den uden at have en kode.

Bor I flere mennesker i boligen, kan en nøgleboks med kode sikre jer, at I alle sammen altid har adgang til en nøgle. Boksen fungerer ved, at den er indstillet med en fircifret kode, som skal bruges for at åbne den. Når du forlader din bolig, kan du efterlade din nøgle, og der lægger den klar til den næste, som skal bruge den.

Synes du også, at dine have trænger til lidt mere sjæl og sikkerhed, så kast dig ud i at pynte din have med stemningsfyldte lys, og installér en nøgleboks med kode. Kun fantasien sætter grænser.