LRP – Patienterstatning advokat

Det er blevet forår, og solen står lidt højere på himlen, skyerne er ikke helt så tunge, blomsterne begynder at springe ud, og vitaminerne strømmer ind i os. Hvert forår er det det samme. Vi kryber ud af vores vinterhi og samles på grønne områder med engangsgrill og for lidt tøj, fordi vi bilder os selv ind, at det jo næsten allerede er sommer. For nogle bringer foråret alt godt med sig, mens andre holdes lidt strammere i vinterens og den mørke tids greb. Der er mennesker rundt i hele landet, som har kæmpet med sygdomsforløb og behandlinger. De ved godt, at kampen ikke bare bliver nem, fordi solen skinner lidt flere timer om dagen. Forestil dig så, at du i det behandlingsforløb, af den ene eller anden grund, bliver påført en skade, som kunne være forhindret. Pludselig var det som om, skyerne blev lidt mere grå.

Skadet da du skulle hjælpes

En ting er at blive syg. Her kan vi i Danmark heldigvis let modtage lægehjælp. Men når denne lægehjælp ikke lever op til det, der forventes, og i nogle tilfælde påfører patienter mere skade, er det nødvendigt at kunne stille dem til ansvar. Dertil kan man benytte sig af muligheden for patienterstatning. Hvis du er blevet påført skader under behandling for en sygdom, er du formentlig berettiget til at patienterstatning. Det betyder, at skader som ikke hænger sammen med sygdommen, men som er sket på baggrund af behandlingen, kan erstattes. Det kan også være, at du er på medicinsk behandling, og patienterstatningen gælder både ved skader, der er sket på sygehuset og hos din egen læge.

Få advokathjælp til din patienterstatning

Ingen har kunne bære sygdommens kamp for dig. Uanset hvor meget nogen har ville, og hvor dygtige lægerne har været, har du skulle bære smerterne og konsekvenserne selv. Men til at søge din patienterstatning kan du få professionel hjælp. Advokater, som er specialiseret i erstatning, og herunder også patienterstatning, kan hjælpe dig på denne afsluttende del af dit behandlingsforløb. Kampen er overstået, men der har været skader på baggrund af behandlingen for sygdommen. Det kan virke som en uoverskuelig proces at skulle sætte gang i et søgsmål om patienterstatning. Men med en dygtig advokat, bliver du taget i hånden og kan blive ført igennem processen af en fagperson. Din tillid er måske ikke stor til fagpersoner efter at have oplevet skade fra sundhedssystemet, men en advokat med utallige sager om patienterstatning i baggagen kan gøre en forskel i, hvor stor en erstatning du kan modtage. Det er derfor en overvejelse værd, om man ikke bør benytte sig af den ekspertise og få advokathjælp til sin patienterstatningssag. Så bliver foråret måske lidt lysere.