Få et flot og komfortabelt PU gulv derhjemme

Leder du efter et gulv til din bolig, der er både pænt, komfortabelt og let at vedligeholde? Så bør du kaste et blik på de smarte polyurethangulve.

Det er gulve, der er både komfortable, vedligeholdelsesfrie og som kan fås i alle tænkelige farver. Du kan læse mere om de mange fordele ved denne gulvtype i det følgende.

Fem gode grunde til at vælge et PU gulv

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør vælge et PU gulv til din bolig:

  • Gulvet kan fås i alle mulige farver. Det giver dig frie tøjler i forhold til det æstetiske udtryk
  • Gulvet er både blødt og har stødabsorberende egenskaber. Det giver dig en høj grad af komfort
  • Gulvet er meget slidstærkt og tåler tunge tryk fra blandt andet hårde hvidevarer
  • Gulvet har en vandtæt membran. Det gør gulvet anvendeligt i alle slags rum
  • Gulvet er fugefrit. Det giver dig en pænt og ensartet overflade

Om PU-gulve

Polyurethan bliver forkortet til PU. Derfor er et PU gulv et polyurethangulv. Gulvet er designet til, at du kan anvende det i din bolig. Derfor er komfort også så stor en del af gulvets design.

Et PU gulv er desuden utroligt nemt at påføre. Faktisk kræver det ikke engang en glat overflade. Det betyder derfor også, at du sagtens kan montere materialet direkte på dit trægulv. Du behøves ikke slibe trægulvet inden. Det sparer dig for en del tid og besvær, når du gerne vil have et nyt gulv.

Vedligeholdelsesfri og nemt at rengøre

En stor fordel ved et PU gulv er, at det er vedligeholdelsesfrit. Det betyder med andre ord, at du hverken skal slibe eller pleje gulvet.

Ligesådan er et PU gulv også et nemt materiale at rengøre. Derfor kan du spare en del tid på rengøringen og vedligeholdelsen, når du vælger denne type gulv til din bolig.

En gulvtype, du kan anvende i alle rum

En anden stor fordel ved et PU gulv er, at du kan materialet i alle slags rum. Materialet har nemlig en vandtæt membran og høj slidstyrke. Hvis du derfor leder efter et nemt valg, når du gerne vil have nyt gulv, er et PU gulv en fantastisk løsning. Du kan nemlig sagtens anvende materialet i rum, der ellers kan være svære at finde materialer til.