Gør din garderobe forårsklar med disse praktiske must haves

Selvom vi ikke har ramt februar helt endnu, så føles det alligevel som om, at foråret nærmer sig. Dagene er blevet en smule længere, og temperaturene ligger ikke længere konstant omkring frysepunktet.

 

Det betyder, at vi så småt kan begynde at glæde os til alle de gode timer i haven og i naturen, som foråret altid indbyder til. Det betyder også, at det er nu, vi så småt skal begynde at overveje vores garderobe og opdatere den med nye, lækre items, der passer til den sæson, vi går i møde.

 

Lige nu er der masser af gode tilbud på www.parkogfritid.dk, ligesom webshoppen også løbende opdateres med de nyeste sæsonvarer, der egner sig perfekt til dig, der elsker frisk luft og udeliv.

Bliv godt klædt på med Fjällräven Keb

Hos Almas Park & Fritid har de et bredt udvalg af nogle af de mest populære produkter fra Fjällräven. For eksempel er der lige nu et brandgodt tilbud på Fjällräven Keb bukser til damer, ligesom du også finder jakker og trøjer fra den smarte Keb-serie både online og i butikkerne.

 

Hvis du ikke allerede er bekendt med Fjällräven Keb, så kan vi fortælle, at Keb er en serie, der er udviklet og designet til den garvede outdoorentusiast. Men selvom den er lavet med et aktivt udeliv in mente, sælges Keb også i rå mængder til dem, der er på udkig efter praktisk hverdagstøj i god kvalitet.

 

Det store salg skyldes imidlertid, at Fjällräven har formået at skabe en produktserie, der ikke alene opfylder alle de behov og krav, man som naturelsker måtte have til fleksibilitet og funktionalitet. Det skyldes også, at de designs, de har lavet, passer godt til den nordiske mode og ånd, hvor minimalisme og diskrete farver er de flestes go-to til hverdag.

Fjällräven er et bæredygtigt valg

Som forbrugere svømmer vi efterhånden i gode råd til og måder, hvorpå vi kan minimere vores respektive klimaaftryk. Genbrug er på manges læber, men det betyder ikke, at det ikke også kan være et bæredygtigt valg at købe tøj fra nyt.

 

Der er to ting i det. For det første er Fjällrävens Keb bukser til damer lavet i økologisk, genanvendt G-1000 Eco materiale, der er særdeles slidstærkt og robust. For det andet, så bevirker materialet og Fjällrävens generelle fokus på kvalitet til, at man har tøj til fast brug i mange år frem.

 

Kvalitet og pris hænger dog som oftest også uløseligt sammen, og derfor er det med at slå til, når der er gode tilbud på produkter i serien, som der er lige nu hos Almas Park og Fritid