Corona gjorde gavn i haverne

I starten af Corona, blev mange hjemsendt fra deres arbejdspladser af. Det gav mange en masse fritid på hænderne. Tid som ved nogle blev brugt på endelig at få renoveret huset, som havde været planlagt i flere år, eller endelig at få lagt en ny terrasse og omlagt haven til noget der ligner et paradis.

Do-it-yourself-mand

Så at sige, så var der mange der brugte tiden fornuftigt, og fik gjort det som måske var blevet udskudt i flere år. Men hvad skulle man da ellers have haft brugt tiden på? Man kunne jo ikke komme ud og rejse med alt den fritid man nu havde på hænderne. Man var jo lukket inde og skulle helst ikke gå ud mere end højst nødvendigt. Vejret var også ved at blive bedre, så det var da en perfekt mulighed til at få omlagt haven og lavet ny terrasse. Man havde også tiden til en trial-and-error proces, og selv lære det, så slap man også for at betale ekstra, ved at en faglært skulle komme og gøre det for en. YouTube-videoer blev nok gjort brug af i store mængder for at få disse projekter bragt til live, og måske der er mange der vil efterfølgende erkende, at det er en hård opgave at lægge sin egen terrasse. Derfor rammer det også 100 gange hårdere, hvis det så ikke holder.

Den skal holde i mange år

Hvis man har brugt alt sin fritid på den terrasse, som man stolt viser frem til sine gæster om sommeren, ja endda også om vinteren, så er det ikke fedt hvis den kun holder én sæson. Almindelige havemyrer bygger ofte deres bo under terrasser, da der er mange fordele for dem der. Terrassestene giver god isolation og beskyttelse. På grund af det, så er myrebekæmpelse meget populært til terasser. Men hvis myrer har bygget et rodnet af gange under en terrasse, så kan den hurtigt falde sammen når man går på den. Så bliver den flittige lille havemyrer til et skadedyr, og man går hen og bliver desperat for at få noget myrebekæmpelse ind. Når man selv prøver med myrebekæmpelse, så hælder man gift ned mellem stenene, eller sætter små bøtter op som de forhåbentlig kravler ind i, men der er ingen forskel at se. Flere og flere af stenene synker i jorden, og ens finde terrasse bliver helt ujævn og grim. Den eneste mulighed for at få bugt med de myrer engang for alle, er professionel hjælp. Myrebekæmpelse skal udføres af en skadedyrsbekæmper for at være på den sikre side, da myrebekæmpelse kan være noget af en håndfuld selv at stå med.