Byg din egen røgeovn og ryk hjemmerøgeriet ud i haven!

Du kender den måske nok. Duften af fynsk, hjemmerøget rygeost. Den mest karakteristiske og gennemtrængende duft, jeg kan forestille mig. En duft, som med ét leder tankerne hen på det smukke fynske landskab med boder og gårdbutikker langs vejene. Lange sommeraftener. Isvafler med det hele i lange baner. Fynsk idyl. Åh, du danske sommer, jeg elsker dig… og længes efter dig. 

Kom du også helt i sommerstemning af den lille sanselige, fynske oplevelse? Du er ikke alene. Aldrig har sommeren, solen og lyset føltes længere væk. Men venner, hold ud lidt endnu: vi er (forhåbentlig) snart igennem det værste, og indtil da kan vi drømme os til fynsk sommer og idyl.
Til den idyl hører altså en ægte – med streg under ægte – fynsk rygeost, som får hele nabolaget til at stimle sammen om den fantastiske spise, der egner sig til alle sommerens øvrige spiser. I en helt traditionel sommersalat, med friskfanget laks, nyopgravede asparges og radisser, og jeg kunne blive ved. Men jeg må hellere stpope, så vi ikke bliver alt, alt for sultne.

Ryk røgeriet ind i din egen have

Der er altså bare noget helt særligt ved sådan noget røget mad. Nu har jeg fokuseret en masse på rygeost, men jeg kunne også have fokuseret på en anden klassiker og helt sikker vinder i det danske hjem: bacon. Ingrediensen, der passer til alle måltider og til alle tider af døgnet… har jeg ret?

Om du er til bacon eller til rygeost eller til begge dele (og mere til), tør jeg godt vove den påstand, at du altså kan lave det bedre end supermarkedet. Vi er jo ikke alle sammen lige heldige at have direkte adgang til et hjemmerøgeri…

Eller er vi?! Jo, søreme om vi ikke er. Hos Foodfreaks.dk ved de, hvor utroligt vigtigt det er med det rette udstyr, når man begiver sig ud i madlavningens kunst, og de er også fuldstændigt klar over, at intet slår smagen af hjemmerøget mad.
Derfor kan du hos Foodfreaks.dk få fat i alt det, du skal bruge, så du simpelthen kan bygge din egen røgeovn og på den måde rykke denne fantastiske tilberedningsform fra den kedelige disk i supermarkedet og ud i din egen have i stedet.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Men den er altså god nok. Hop ind på hjemmesiden FoodFreaks og bliv den første på villavejen til at eje din helt egen røgeovn.