Sådan indretter du en hyggelig stue

Mærker du forårets komme? Og kan du mærke, at det giver dig mere energi og en masse inspiration til at gøre noget nyt ved din bolig? Sådan har vi det også! Vi giver dig derfor vores bedste tips til at indrette en hyggelig og sommerlig stue, som giver dig en masse energi, så snart du træder ind i den.

 

Tilbringer du meget tid i stuen? Og vil du gerne tilbringe endnu mere tid i den? Så er der heller ikke nogen tvivl om, at du skal i gang med at indrette. Der skal ikke særligt meget til for at friske en vintertræt stue op.

 

Ind med en masse planter

 

Planter, planter, planter. Er der noget, planter kan, så er det at skabe en vidunderlig stemning i rummet. Gå gerne amok med store planter i flotte krukker samt planter med farver, som matcher dine møbler. Det giver en helt unik og afslappende stemning. Det er faktisk lige før, at du ikke kan få nok planter.

 

Kombiner dem gerne med nogle naturlige elementer såsom et plaid i naturfarver, billeder af naturen og sten eller muslingeskaller, som du har samlet ved stranden.

 

Få dig en pilleovn

 

Er der noget, der kan sprede hyggelig stemning, så er det ild. Du behøver ikke en brændeovn for det, men kan i stedet vælge en pilleovn, som tilmed varmer din stue billigt op. Du kan vælge en, der er slank og ikke fylder meget ovre i hjørnet og gøre det til en hyggeoase.

 

Det giver selvfølgelig kun mening at få en pilleovn, hvis du mangler en ny varmekilde eller overvejer at skifte den nuværende.

 

Pyntepuder i sofaen og hyggekrogene

 

Ingen hygge i stuen uden pyntepuder, der matcher planterne eller møblerne. De er især en god måde at få en masse gode farver ind i stuen på, uden det bliver for meget eller for voldsomt. Grønne, karrygule og naturinspirerede farver er meget populære i øjeblikket. Det er også farver, der er rigtig gode til at give en sommerlig vibe i dit hjem.

 

Du kan også bruge pyntepuder til at skabe et hyggeligt hjørne i en vindueskarm. Jo mere du tænker hyggekroge ind i din stue, jo mere får du også lyst til at være der og opholde dig i den. Så hold endeligt ikke igen med pyntepuderne.