Hæng cykelhjelmen så børnene ikke kan undgå at se den

Hvis du sender dine børn afsted på cyklen, når de skal i skole, så er det vigtigt, at de får sat cykelhjelmene på hovederne. Hvis de en dag skulle være så uheldige at vælte på cyklen, så kan det virkelig gå galt, hvis hovedet får et ordentligt slag, da det kan give adskillige alvorlige skader. Med en cykelhjelm er man langt bedre beskyttet mod sådanne skader.

Her finder du cykelhjelme af høj kvalitet

Hvis du lige har fundet cykelhjelmene frem, og du synes, at de enten er ved at være for små, for slidte eller simpelthen gået af mode, så er det på tide at få fat i nogle nye. Der findes mange cykelhjelme rundt omkring, men det er vigtigt, at man finder nogle af god kvalitet, og som derfor giver en god beskyttelse. Abus cykelhjelme kan give dine børn den beskyttelse, som de har brug for, når de skal ud på cyklen, så tag et kig på Abus cykelhjelme, hvis du vil have fat i cykelhjelme af høj kvalitet.

Det er vigtigt, at man bliver set af trafikanterne i mørket

På denne hjemmeside kan du finde et stort udvalg af cykelhjelme, som du kan købe til dine børn, så de er godt beskyttet ude i trafikken. Her kan du finde en masse forskellige cykelhjelme i forskellige farver og designs, så du skal nok kunne finde noget, som dine børn kan lide, uanset hvilken smag de har. Når de cykler til og fra skole i vintermånederne, når der er ekstra mørkt, så bør de have Abus cykelhjelme med lys, så de er lette at se i trafikken.

Forslag til, hvor cykelhjelmene kan blive hængt

Man kan hurtigt komme til at glemme sin cykelhjelm, hvis den ikke ligger et sted, så man lægger mærke til den, inden man går ud af døren. Måske plejer man bare at lægge den væk i et skab, så den ikke fylder, men hvis du vil være sikker på, at dine børn husker at tage deres cykelhjelme på, så læg dem et sted, så de ikke kan undgå at lægge mærke til dem. Det kan for eksempel være på dørhåndtaget, eller du kan hænge dem på knagerækken, hvor deres jakker også hænger. Når du har været inde på siden og kigge på Abus cykelhjelme, så sørg for at hænge dem på knagen eller dørhåndtaget med det samme, de er kommet hjem til jer, så børnene ikke glemmer deres smarte, praktiske og beskyttende Abus cykelhjelme fremover!