En totalentreprenør kan stå for hele dit byggeprojekt

Har du et større byggeprojekt, så kan det være en fordel at kontakte en totalentreprenør. Har du et byggeprojekt så læs herunder hvorfor du bør overveje en totalentreprenør, hvor du får 4 gode grunde til at bruge en totalentreprenør.

Få hjælp fra start til slut

Medmindre du selv er inde i lovgivning, byggereglementer, priser på materialer osv. osv, så kan det være svært at have alt den viden der skal til for at planlægge og budgettere et nybyggeri, en større renovering eller ombygning.

 

Hvis du vælger en totalentreprenør, så får du faktisk hjælp fra start til slut. Lige fra tegninger og til du kan flytte ind i dit nye hjem. Vil du have en entreprenør med over 40 års erfaring så kan du følge linket og læse mere.

Kend prisen på forhånd

Det er næsten altid sådan at når man selv står for et byggeri, så render det næsten altid over budget. Det kan nemlig være svært at regne alt med fra start, og at afsætte det korrekte beløb til uforudsete hændelser. En totalentreprenør med god erfaring har som regel god viden omkring hvad det kan komme til at koste, og hvad der vil være sandsynligt af ekstraudgifter osv. Derfor vil der være meget større chance for at det budget du lægger i samarbejde med en totalentreprenør holder.

Slip for at indhente tilbud

At bygge nyt kræver en vifte af fagfolk, alt lige fra tømrer, vvs’ere, anlægsgartnere, elektrikere og til malere, tagdækkere osv. Normalt indhenter man gerne 2-3 tilbud på et stykke arbejde for at få den bedste pris, men hvis du selv skal stå for at indhente alle de tilbud, så kan opgaven hurtigt blive uoverskuelig. Den store fordel ved at du har en totalentreprenør er at han sørger for at finde den bedste pris til dig, og sørger for at alle aftaler bliver overholdt.

Få hjælp til forsikringerne

Når du bygger nyt, renoverer eller andet, så er det også vigtigt at være forsikret rigtigt. For hvem står til ansvar hvis der sker en fejl under byggeriet, noget går i stykker, eller der opdages alvorlige mangler. En totalentreprenør kan også rådgive dig om hvilke forsikringer du bør have, og hvem der ellers har ansvaret for hvad, under hele forløbet. I sidste ende kan en totalentreprenør faktisk spare dig for rigtig mange penge, og du får mere tid og frihed til at koncentrere dig om noget andet.