Byggegrunde og nybyggeri er førstevalg for mange

Har du fingeren på pulsen hvad angår boligmarkedet? Så ved du, at der ikke er alverdens boliger at vælge imellem, hvis man er på jagt efter et nyt hus. Chancen for at finde drømmeboligen, der opfylder alle kriterier for beliggenhed, størrelse, stand og pris, er ikke overvældende.

 

Med et lavt udbud af boliger til salg, er det oplagt at overveje alternativerne. Her viser tendensen med al tydelighed, at nybyggeri på en velplaceret grund er en vinder!

Storvorde har det hele

Leder du efter gode byggegrunde til nybyg i nærheden af Aalborg, bør du se nærmere på Tofthøjen i Storvorde. Her er der udstykket nye byggegrunde i de lækreste og tryggeste omgivelser, blot en kort køretur fra Aalborg centrum.

 

På Tofthøjen kan jeres boligdrømme gå i opfyldelse, hvad enten I en aktiv børnefamilie eller et moderne par, der ønsker et splinternyt hjem, designet med alle de features og tilbehør, I ønsker. Derudover giver Tofthøjen jer muligheden for både at være tæt på byen og samtidig kunne nyde naturens ro i hverdagene.

 

Og man skal ikke undervurdere den værdi, det giver at få det bedste af begge disse verdener. For der er intet som at komme hjem efter en lang dag og kunne læne sig tilbage og nyde udsigten over landskabet, ligesom det er fedt at kunne tage ind til byen og spise med hele familien i weekenden, og nyde noget velfortjent kvalitetstid sammen.

Byg dit drømmehus til en god pris

Når du vælger at bygge nyt hus i Nordjylland, er prisen for mange et af de helt store trækplastre. I forhold til andre regioner og kommuner, får man i Nordjylland nemlig langt flere kvadratmeter for pengene, og på Tofthøjen udbydes byggegrundene til en favorabel pris, der stadig efterlader rum i budgettet til lækre detaljer i huset.

 

Som nybygger ved man, at når man først går i gang og bliver opmærksom på de mange muligheder, så løber det hurtigt op. Og det er ærgerligt, hvis man allerede fra start er nødsaget til at gå på kompromis med sine ønsker.

 

For nybyggeri handler om at realisere sine drømme og skabe lige nøjagtigt de rammer for ens hverdag og fremtid, som man ønsker og har behov for. Og når du først har set, hvad Tofthøjen og Storvorde har at byde på, så er det bare at vende tilbage til tegnebrættet og afvente første spadestik i jorden.