Kalkmaling i Beige

Beige kalkmaling er altid et sikkert valg! De beige farver kalkmaling kan sammensættes med stort set alle andre farver, og stadig sikre dig et stilsikkert helhedsindtryk. Beige kalkmaling kommer i et væld af forskellige nuancer, både kolde og varme, neutrale og med farver. Den beige farveskala favner bredt og løber fra helt sarte lyse og næsten hvide nuancer, til varme gule sandfarver, over i kølige greige nuancer og ender i en mørkere grå-brun variant: Beige maling fås med mange forskellige undertoner; både kølige og varme, rosa, lilla, grønne osv.

På denne side har vi samlet alle vores beige farver kalkmaling, så kig dig omkring og bliv inspireret!

Beige Kalkmaling

Beige kalkmaling kommer i et væld af forskellige nuancer, alt efter hvilke undertoner farven har. De gyldne beige farver har gule eller okkerfarvede undertoner, som giver dem en dejlig varme, uden at de kommer til at se gule ud. Går du med en beige med grønne eller mørke undertoner, vil farven forvandle sig til den moderne greige som er det perfekte alternativ mellem grå og beige – varmen fra den klassiske beige farve er skiftet ud med kølige toner som sikrer dig et stilsikkert og minimalistisk udtryk. Se eksempelvis den smukke farve duft. Drømmer du om en mere feminin kalkfarvet væg kan du med fordel gå efter en rosa-beige farve kalkmaling som vil elevere din indretning og tage den til helt nye højder!

En vægfarve i beige går aldrig af mode. Farven virker mindre hård og kølig end de grå toner, men emmer af meget mere personlighed end en klassisk hvid vægfarve. Farven beige skaber ro og får din boligindretning til at virke afdæmpet. Du kan anvende en beige farve enkeltvis, eller sammensætte forskellige toner på kryds og tværs. Næsten ingen regler gælder når du sammensætter farver fra en beige farveskala. En væg malet med beige maling skaber et naturligt udtryk og understreger de naturlige beige toner som vi finder rundt omkring i verden. Er du til lidt flere farver på væggene, er en beige grundmaling ideel som den rolige basefarve. Sørg for at undertonerne spiller sammen når du sammensætter farverne – en varm klar orange sammen med en varm mørkegrøn ser fantastisk ud med en varm lys beige som fungerer som det samlende element i indretningen.

Sandfarvet kalkmaling

Den minimalistiske trend som har domineret Norden i flere årtier har fået os til at glemme den smukke sandfarve. Men heldigvis er den på vej ind i vores hjem igen! En sandfarvet kalkmaling skaber en varm og omsluttende følelse, uden at den opsluger alt lyset. Den passer perfekt sammen med den brune og jordnære trend, samtidig med at den holder dit interiør lyst – what’s not to like?

NB! Når du indretter med beige maling skal du være opmærksom på, hvilke farver husets indvendige træværk er malet med. Er dine paneler, gerigter og døre malet med en kølig brækket hvid, vil en beige væg komme til at se beskidt ud ved siden af. Sørg for at dit indvendige træværk får nogle varme undertoner, så de spiller sammen med dine nymalede vægge.