iPhone oplader – forskellige iphone oplader guide

iPhone oplader er et stort hit blandt den danske befolkning. Det er den for det første, fordi der er så mange der har iPhones. For det andet, så kan man bruge en telefon uden en oplader. Der er nogle der deles om opladere, men langt de fleste mennesker har deres egen oplader liggende et sted i stuen, og mange har flere i husstanden. Det gør det lettere når man skal have en med på farten, og have en på soveværelset f.eks.

 

Det er fordi så mange har købt en iPhone oplader, at der også er flere forskellige varianter med af forskellige iPhone opladere, og der vil den mest populære type iPhone opladere brydes ned, så man kan forstå den.

 

Den der kigges på er en hurtig opladere med usb – C kabel. Denne type oplader kan godt forvirre mange, fordi den normalt genkendelige iPhone oplader kører på usb – A indgange. Faktisk er det slet ikke muligt at få en hurtig oplader der understøtter usb – A som iPhone oplader. Du kan hurtigt se det for dig selv, hvis du finder en side som sælger iPhone oplader. Det stopper ikke hurtig opladere fra at være populære til iPhone forbrugere. Det er meget populært nemlig at købe en adapter fra usb C til usb A. På denne måde så slipper man for at problemerne med at usb-A ikke understøtter hurtig opladning, og man kan oplade sin iPhone hurtigt med dette setup.

Hvorfor er hurtig oplader så populært som oplader til iPhone?

 

Der er rigtig mange fordele ved at vælge en iPhone oplader som understøtter hurtig opladning. Det er nemlig ikke bare 25% eller 50% hurtigere man oplader, men det er dobbelt, eller 4 gange så hurtigt man kan oplade på de nyere iPhones, som understøtter 24w opladning. Opladning generelt bliver målt i watt. Disse watt fortæller hvor hurtigt man kan oplade sin telefon, og det er lineær opladning. Linæer opladningshastigheder betyder egentlig bare at hvis man oplader med 60w så er det 10 gange så hurtigt som en oplader med 6W. Her står w for watt.

 

En iPhone oplader som man kender med sin usb – C indgang oplader med en hastighed af 6W, mens en hurtig oplader oplader dobbelt så hurtigt på 12W. På stort set alle nyere telefoner i 2021 så understøttes 24W opladning, og det gør de nyeste iPhones også. Fordelen ved at kunne oplade så hurtigt er at man kan have noget ekstra strøm på sin telefon i tilfældet af man har glemt at oplade. Når man skal sove har man jo massere tid til at oplade, men det er ikke altid man husker det, eller det kan være man er på vej hjem fra arbejde og skal til byen og nu har brugt strømmen på sin telefon. Derfor  mangler at oplade før at have fuld strøm.  Du kan også finde en USB C oplader hos en udbyder som samtidig med at sælge den også sælger usb – C til usb- A adapter.