Hvordan kommer man af med myrer i haven?

Når du køber et nyt hus eller beslutter dig for at forbedre dit gamle, er du selvfølgelig bekymret for hver en meter, der følger med det, for moderne livsstil og moderne havearbejde kan gøre hver en centimeter af din ejendom brugbar og ønskværdig. Nye metoder til jordforbedring, sortering, hegn og terrassering gør selv skrånende, bakkede grunde, som hidtil var uønskede, nu attraktive.

Moderne kemi har bragt nye næringsstoffer til jorden og er våben mod havens traditionelle fjender: sygdomme og insekter. Din have kan blive til et paradis med alle de forskellige blomster og træer, men hvad gør man mod myre som kan være svære at komme af med? Derfor er myrebekæmpelse nogle gange en nødvendighed for at hjælpe din have.

Sådan slipper du af med myrer i din have

Når jorden varmes op om foråret, varmes myrer, der har ligget i jorden i det koldere vejr, op og kommer til overfladen. Dronningemyrer flyver afsted for at finde nye rede områder, og før du ved af det, er myrer tilbage i vores have. Mens myrer spiller en vigtig rolle i økosystemet, er det ingen picnic, når de bliver skadedyr i vores verden. Derfor er den nemmeste løsning at kontakte en skadedyrsbekæmper.

Sådan kan du også slippe af med myrerne

Man kan altid prøve med noget insektgift, som kan fås i forskellige butikker. Virker produktet ikke, kan du prøve med noget mere giftigt. Kan man stadig ikke få has på skadedyrene, så skaf en myrebekæmper.

Vil du slippe af med myrerne i din have men tænker på miljøet

At bruge giftige pesticider i din have, ville ikke være den smarteste idé, da overforbrug af giftige pesticider giver alvorlige bivirkninger i vores miljø. Den kan selvfølgelig være den eneste mulige løsning eller tilfælde, til at få udryddet nogle skadedyr, men aldrig gør det selv hvis du ikke har styr på det. Ring altid efter en skadedyrsbekæmper, der har erfaring med brug af de forskellige udstyr.

Den ideelle situation til fjernelse af myrer i din have

Den ideelle situation er at finde hoved boet, hvor dronningerne og alle de andre myrer er at udrydde hele kolonien med flydende lokkemad som kan være gift. Du kan prøve at følge myrestien tilbage til hovedkolonien, men det er næsten umuligt, da stien kan gå bag fodlister, langs indersiden af væggene, under jorden og ud et sted i den anden ende af huset.