Hvad koster en havemand til haveservice

Overvejer du at få tilbud på en havemand til haveservice i din have, så kan det være meget godt på forhånd at vide lidt om, hvad priserne er på en havemand. På den måde kan du nemlig gøre det nemt for dig selv, at sortere i de mange tilbud, og finde et tilbud på en havemand til den helt rigtige pris.

 

Her i artiklen ser vi nærmere på hvad en havemand til haveservice koster, og nogle af de faktorer der kan få prisen til at stige og falde. Endeligt kan du også få en kort gennemgang, over nogle af de mest almindelige opgaver en havemand beskæftiger sig med.

Prisen på en havemand

Prisen på en havemand kan variere meget alt afhængig af opgavens type og art. En havemand vil normalvis koste i omegnen af 500 kr. i timen. Prisen kan dog hurtigt vise sig at være højere, men 500 kr. i timen er en god timepris at tage udgangspunkt i.

 

Til 500 kr. i timen vil de fleste projekter og opgaver i haven kunne løses, og kun de mest vanskelige og særlige opgaver, vil kræve en merpris på en havemands arbejdskraft. Du kan også godt få billigere priser på en havemand, men her vil det som regel kun gælde den mest almindelige og simple form for haveservice, såsom hækklipning og slåning af græsplæner.

 

Vær også opmærksom på at prisen vil stige, hvis der er brug for udstyr som maskiner eller andet specialudstyr. Det kan være en gravemaskine til udgravningen af din have eller hus, eller andre former for specialudstyr.

Hvad laver en havemand

En havemand kan varetager alle typer af opgaven i haven, der har at gøre med det grønne. Det kan være alt lige fra at rydde og blotlægge haven for at gøre klart til nyt haveanlæg, komplet med udgravning og anlægning af ny jord og græsplæne.

 

Dertil vil en havemand kunne lave et helt nyt haveanlæg, komplet med beplantning af nye planter og blomster, såsom buske, bede, hæk, træer med mere. Havemanden kan også så en ny græsplæne, og indrette haven efter dine ønsker og behov.

 

Alle de almindelige og regelmæssige opgaver i haven, herunder hækklipning og slåning af græsplænen, vil en havemand naturligvis også kunne tage sig af. Endeligt kan en havemand også rådgive dig om din have, herunder om vækstbetingelser og lignende.

 

Det er ikke kun de grønne opgaver en havemand vil kunne hjælpe til med. Mange havemand vil også have kompetencer inden for brolægning, og kan belægge din have og grund med diverse fliser, med alt lige fra en ny indkørsel, til fliseterrasser og gangarealer.

 

Andre vil også tilbyde tømrerarbejde, og opbygning af nye tilbygning. Det kan være en carport der kan beskytte bilen mod vejret, eller et haveskur til opbevaring af cykler, haveredskaber og andet opbevaring.