Gummimåtter til hjemmetræning

Du kender helt sikkert den der trange følelse, man kan få, når du står side om side med et væld af andre mennesker nede i det lokale fitnesscenter. Der er ikke rigtigt plads til, at du kan lave du øvelser, du havde planlagt hjemmefra. De maskiner, du gerne vil bruge, er hele tiden optagede, og meget af tiden går med at vente på, at den næste håndvægt bliver ledig.

Det er der faktisk ikke meget ved. Men hvis du har lidt ekstra plads derhjemme, hvorfor så ikke indrette dit eget lille træningscenter i hjemmet? Det kræver faktisk ikke så meget andet end et par håndvægte, en bænk og måske et sjippetov og en bold. Og så skal du selvfølgelig have fat på nogle billige gummimåtter til gulvet.

Træn for dig selv og i dit eget tempo

Fordelen ved at kunne træne derhjemme er uden tvivl, at du har ro og plads til at træne i dit helt eget tempo. Du behøver ikke at lade dig stresse af, at der står nogle og venter på det udstyr, du selv er i gang med bruge.

Du behøver heller ikke at blive stresset over tiden, da du med et træningscenter i dit eget hjem nemt kan få presset lidt træning ind, selv hvis du kun har en halv time til rådighed.

Og med det rigtige gulv og noget udstyr, som du kan finde ud af at bruge korrekt, så er du også helt sikker på, at dit lille fitnesscenter i hjemmet bliver en stor succes.

Det kræver ikke alverdens forskelligt udstyr

Det kan måske i første omgang lyde krævende at indrette dit eget lille træningscenter, men det behøver det faktisk slet ikke at være.

For selvom dit lokale fitnesscenter bugner af forskellige maskiner og udstyr, så har du slet ikke brug for så mange ting hjemme i dit eget rum til træning og motion. Faktisk kan du få en ganske habil træning ud af bare at have en olympisk vægtstang og nogle forskellige skiver. Du kan selvfølgelig også vælge at have nogle forskellige håndvægte eller nogle kettlebells, men princippet er det samme.

Med tiden kan du naturligvis udvide sortimentet i dit egen lille træningscenter. En god idé er at anskaffe dig en bænk som det næste, og så ellers bare bygge din træning op om et par basisøvelser, der rammer alle muskelgrupper i kroppen.