Dyrk cannabis frø både indendørs og udendørs

Det behøver på ingen måde at være udfordrende, at komme i gang med at gro dine egne cannabisfrø til spirende flotte planter. Om du har mulighed for at anlægge have udendørs, eller blot har lidt ekstra plads i lejligheden, så er der en løsning til dig.
Nu til dags findes der heldigvis utallige af cannabisfrø, som kan fungere i mange forskellige klimaer, derfor skal du ikke begrænset, hvor end du vælger at placere din have.

De rigtige frø til dit lokale klima

Når du gror dine cannabisfrø, er det vigtig at du tilpasser den rigtige sort med dit lokale klima, så du kan få de mest vellykkede resultater. Det danske klima kan blive en udfordring i forhold til udendørs groning, men det er på ingen måde en umulighed. Der findes nemlig adskillige utrolig hårdføre cannabisplanter, som kan modstå selv det seje danske klima.

Mange naturlige cannabisfrø er enormt stærke og vokser sig til robuste planter, der kan modstå selv det hårde blæsevejr. Med andre ord, så bliver det danske klima ikke en udfordring for den rette cannabissort. Fordelen ved at gro dine planter udendørs er de gode muligheder for plads, samtidig med, at du slipper for at benytte grolys eller andre falske varmefunktioner til dine planter.

Hvis du derimod er mere til den hurtige og nemme løsning, så kan feminiserede frø være det ideelle valg til dig, som gerne vil se resultater med flotte blomstrende planter på rekordtid. Det kan være en fordel, at gro dine planter indendørs, da du har mere kontrol over vækstprocessen.

Sådan kommer du i gang med at dyrke dine cannabisfrø

Når du har valgt den rette sort til din indendørs eller udendørs have, skal du få dit frø til at spire. Det kan du enten gøre ved at plante frøet direkte i jord eller potte, eller ved at pakke det ind i et stykke fugtigt køkkenrulle. Det er vigtigt, at du holder dine frø varme mens spiringsprocessen er i gang, hvilket tager blot 1-4 dage.

Dernæst handler det om, at nære din plante med vand og gødning, så den hurtigt kan vokse. Sørg for, hvis du dyrker dine planter indenfor, at vækstlyset er tilpasset din plantes behov.

Med disse frø kan du få succes både indendøre og udendørs. Her finder du også grolys, gødning og meget mere tilbehør, som giver dig alt, hvad du har brug for til dig og dine planter.