Beskyt din bolig mod ubudne gæster

Det er selv sagt en selvfølge, at man gerne vil undgå tyveri i hjemmet. Til hverdag er det måske ikke så stort et problem, da naboerne er hjemme, og man ikke selv er væk i længere tid. Men op til for eksempel jul eller sommerferien, hvor man er væk i flere dage, kan det være en fordel at have en alarm.

 

Få en Ajax alarm og føl dig tryg på ferien

Som sagt er det tit, når man er væk fra huset i længere tid, at man bliver mest bekymret over eventuelle tyve. Det kan for eksempel være en forlænget weekend hos familie eller en uge sydpå. Der er faktisk også god grund til at være bekymret. Ofte vil man nemlig poste på de sociale medier, hvor meget man nyder ens ferie, og det betyder, at tyvene kan se, at huset står tomt.

Et råd kunne være ikke at poste billeder før, at man igen er nået hjem. Men med en Ajax alarm behøver man ikke udskyde feriebillederne.

En Ajax alarm har mange gode egenskaber. Der findes for eksempel en app, hvor man kan følge med i alt. Der er mulighed for at tænde og slukke alarmen. Det kan for eksempel være nyttigt, hvis man en hektisk morgen har glemt at tænde den på vej ud ad døren.

Hvis din Ajax alarm går af, kan du selv bestemme, hvem der skal ringes op. Hvis du er på ferie, kan det eksempelvis være din nabo, der får besked og derved kan kontakte politiet.

En Ajax alarm er kendt for sine brugervenlige egenskaber, og dette gælder også installation. Det er rigtig let selv at installere alarmen.

Hos https://bels.dk/ajax kan man se et stort udvalg af Ajax alarmer og finde den, som passer bedst til ens situation og bolig.