Hvornår skal du bruge kloakservice?

Kloakservice udgør et fundamentalt behov for alle husholdninger, for at sikre dine rør og din kloak fungerer fejlfrit. Der kan både være behov for kloakservice ved et akut problem, som skal fikses her og nu. Men det kan også være forebyggende kloakservice, som sikrer længere levetid af dine rør, uden problemer i dine rør.

Dette kan kloakservice hjælpe med

Kloakservice er en behandling af din kloak og dine rør. Det er en service som udføres for at sikre, at al spildevand bliver afledt korrekt, så du ikke har blokeringer i dine rør. Der kan også være behov for kloakservice, hvis din kloak er stoppet eller fyldt med slam, som kan blokere din kloaks opsamling af spildevand.

Først og fremmest har du behov for kloakservice, hvis du har et stoppet toilet, vask eller afløb. Dette kan fikses ved blandt andet højtryksspuling af dine rør, eller en dybdegående slamsugning.

Du kan også få renset din kloak, som blandt andet afhjælper en stoppet kloak. Her kan tv-inspektion være nødvendigt, for at tilrettelægge hvor i kloakken, der er problemer. Derudover tilbydes også slamsugning, rottespærrer og højvandslukker som en del af kloakservice.

Dette kan du forvente af servicen

Hvis du vælger Ren Kloak, så kan du forvente at få ekspertrådgivning fra start til slut. En professionelt rådgiver kan vejlede dig i, præcis hvilken form for kloakservice, som din husstand har behov for.

Herefter kommer nogle venlige og smilende medarbejdere ud til din adresse og afhjælper med alle de problemer, som din kloak og dine rør kan have. Her fokuseres der både på akutte problemer, samt et forebyggende arbejde på dine rør.

Ren Kloak tilbyder en døgnservice, så du altid kan ringe og bestille tid til kloakservice, hvis et akut problem opstår.

Dette kan du risikere hvis du ikke vedligeholder din kloak

Kloakservice dækker ikke kun over akut opståede problemer såsom en tilstoppet vask. Det er også vigtigt at forebygge, så du kan sikre, at din kloak ikke pludselig forårsager større problemer.

Du kan for eksempel risikere fugtskader i kælderen, hvis dit kloaksystem er utæt. Hvis der over længere tid kommer vand ind fra kloakken, kan det skabe fugt omkring husets fundament, da vandet samler sig.

Der er også risiko for rotter, som kan befinde sig i rørene i dit hus. En grundig kloakservice kan inspicere rørene og undersøge, om du har rotter i din kloak.

Vedligeholdelse er også vigtig for at forebygge mod blokeringer af dine rør i form af grus, slam, fedt- og sæberester. Hvis der er blokeringer i dine rør, så kan spildevandet ikke løbe igennem, og du risikerer oversvømmelser i dit hjem.